KÖZÖSSÉGI ENERGIA - GYAKORLATI ÚTMUTATÓ A KÖZÖSSÉGI ÁRAMTERMELÉSHEZ

A gyakorlatban is tenni akarsz a klímavédelemért a közösségedben, de nem tudod, hol kezdd el? Ez a kézikönyv neked készült!

Ez a Föld Barátai, a REScoop.eu, az Energy Cities, valamint 27 európai projekt szakértőjének összegyűjtött ismeretanyaga alapján készült kézikönyv tele van hasznos útmutatókkal, gyakorlati tanácsokkal, komoly sikertörténetekkel és felbecsülhetetlen értékű információforrásokkal, hogy te is beindíthasd a helyi, a közösség által irányított megújulóenergia-átmenetet!

A közösségi energia kulcsfontosságú az éghajlatváltozás elleni fellépés, a helyi gazdaságok fellendítése és a közösségek újjáélesztése szempontjából. Akár kíváncsi magánszemély vagy, akár egy csoport tagja, amely megújuló energiával akar foglalkozni, vagy a helyi terveket támogató önkormányzatot képviseled - ez a kézikönyv neked szól!
Mindent tartalmaz, amit tudod kell ahhoz, hogy elkezdhesd a saját közösségienergiaprojektedet: hogyan kell kezelni a csoportdinamikát, milyen technológiát érdemes választani, és hogyan küzdhetők le az esetlegesen felmerülő akadályok.

Te is részese lehetsz ennek az átalakulásnak és ebből a könyvből megtudhatod, hogyan!

MTVSZ kozossegienergia teljes KESZ Page 01